Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ


  Η Πρεσσοθεραπεία είναι μιά μέθοδος λεμφικής παροχέτευσης(λεμφικού μασάζ),αποτοξίνωσης,αύξησης του μεταβολισμού και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με θερμοθεραπεία.Η θεραπεία εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ατόμου και διαρκεί περίπου 40-45 λεπτά ώρας.Εφαρμόζεται στο σώμα,κυρίως στα πόδια και στην κοιλιά-πλάτη.Κατά την διάρκεια λειτουργίας της με την βοήθεια μιάς αντλίας στέλνει αέρα στην στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές  επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα  και έτσι επιτυχάνεται ένα ολικό μασάζ θερμού αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικρουπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται. Κάνει λεμφικό μασσάζ και "πιέζοντας" τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και την χαλάρωση του δέρματος,κάνοντας σύσφιξη. Έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου σε όλο το σώμα. Η αίσθηση που νιώθει  ο άτομο είναι αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης,μετά δε το πέρας της θεραπείας  νοιώθει ελαφρύτερο κατα το ήμισυ του βάρους του! Διευθετεί το άγχος  και ενδείκνυται για τα βαρηά πόδια,την ρευματοειδή αρθρίτιδα,τα κουρασμένα και μουδιασμένα άκρα,βελτιώνει την εντερική λειτουργία και καταπολεμά την αδυναμία,κούραση και βαρεμάρα. Θεραπεύει πρηξίματα και οιδήματα όπου λιμνάζει η λέμφος και οφείλονται στην κακή κυκλοφορία και σε χρόνιες παθήσεις των φλεβών.Βελτιώνει εσωτερικά την υγεία και ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δέν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος.
        Συνδυάζει όμως και σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται  ηλεκτροθεραπεία για καλύτερα ,τοπικά αποτελέσματα! Ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, που είναι μιά δύσκολη περιοχή διάσπασης λίπους, έχει άριστα αποτελέσματα!!!!
   Παράλληλα κάνει σύσφιξη στους χαλαρωμένους μύες γιατί εξασκεί σε βάθος τον μυικό ιστό.Μειώνει το τοπικό πάχος,την κυτταρίτιδα και την όψη "φλοιού πορτοκαλιού",βελτιώνοντας την υφή του δέρματος!
    Με την συγκεκριμένη πρεσσοθεραπεία περιττά υγρά και τοξίνες αποβάλλονται μέσω της φυσικής οδού.Το σώμα αποστραγγίζεται και τα κατακρατημένα υγρά αποβάλλονται.
    .
    

  Κατερίνα Παπασάββα-Λαμπαδάκη,Αισθητικός,πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης,μέλος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης,Πρόεδρος Συλλόγου Πτυχ.Αισθητικών Δωδεκανήσου & Κυκλάδων ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΕΠΑΔΩΚΥ),Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Πτυχ.Αισθητικών Ελλάδας(ΟΣΕΔΑΕ),Αντιπρόεδρος Ο.Ε.Β.Ε.Ε. Δωδεκανήσου,υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας  katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ.Κων/νου 30,τηλ.22410-31016.