Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η ΕΝΔΕΡΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!



    Η ενδερμολογία είναι μηχανική μέθοδος εκτέλεσης μαλάξεων εναντίον της κυτταρίτιδας του τύπου μάλαξη-κύλιση.Αυτή διενεργείται με τη βοήθεια του μηχανήματος  νέας τεχνολογίας Lumicel Touchπάρχουν διαφορετικά προγράμματα εκτέλεσης της μεθόδου αυτής,ανάλογα με τη γυναίκα.Η αισθητικός αρχικά εκτιμά την ιδιαίτερη κατάσταση της γυναίκας προκειμένου να εξατομικευσει την αγωγή της.Η μέθοδος της ενδερμολογίας εφαρμόζεται σε ινστιτούτα αισθητικής από έμπειρους αισθητικούς.
    Στόχος της ενδερμολογίας είναι να εξαλείψει από το δέρμα την όψη πορτοκαλιού και να μειώσει σημαντικά την κυτταρίτιδα,αυξάνοντας την τοπική μικροκυκλοφορία.
     Οι μηχανικές μαλάξεις πρέπει να εκτελούνται βάσει ενός λεπτού σχεδιασμού.Αυτές διαρκούν γενικά 30 λεπτά και είναι ανώδυνες ή σχεδόν ανώδυνες.Η ενδερμολογία είναι ευχάριστος τρόπος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.
    Εκτέλεση της τεχνικής της ενδερμολογίας:
Αρχικά καταρτίζεται εξατομικευμένο πρόγραμμα το οποίο θα καθορίσει τον αριθμό των συνεδριών που έχει ανάγκη η γυναίκα,με αριθμό συνεδριών,γενικά,2 την εβδομάδα.Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και οι περιοχές με κυτταρίτιδα υποβάλλονται σε έντονη μάλαξη με τη βοήθεια κυλίνδρων κυλιόμενων με κινητήρα που η λειτουργία του έχει προγραμματιστεί από τον εκτελεστή της μεθόδου.Συνίσταται οι συνεδρίες να μην είναι πολύ κοντά η μία με την άλλη.Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται σε όλα τα μέρη του σώματος ακόμα και στo προγούλι!
   Αποτελέσματα  της ενδερμολογίας:
Αυτά είναι πολύ ικανοποιητικά.Μετά από ένα με δύο μήνες,το δέρμα εμφανίζεται σφιχτό,που σημαίνει υπέροχη διόρθωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού του δέρματος,σαφέστατη βελτίωση της τονικότητας του και αισθητή ελάττωση της κυτταρίτιδας,ασφαλώς σε συνδιασμό με υγιεινή διατροφή.Τα αποτελέσματα διαρκούν για πολύ καιρό.
   Παράλληλα το  LUMICEL TOUCH συνδυάζει το ενδοδερμικό μασάζ με φωτοθεραπεία για ένα λείο και υγιές σώμα χωρίς κυτταρίτιδα.Διεγείρει την διαδικασία λιπόλυσης με παράλληλη διέγερση των ινοβλαστών για σύσφιξη.Είναι η πληρέστερη κι αποτελεσματικότερη θεραπεία κυτταρίτιδας,για σφιχτό,λείο και υγιές δέρμα.
    Το φώς είναι ενέργεια,είναι θερμότητα,το φώς διεγείρει τη ζωή...και τώρα καταπολεμά την κυτταρίτιδα!